Britta & Rudolf Foto: Jimmy Thornell

Karlshamn
Biljetter säljs som aldrig förr och snart slår portarna upp till en fullspäckad sommar där Sandelius Kultur & Nöje kommer att bjuda på underhållning 5 dagar i veckan.
Först ut är farsen den 26 juni är ”Alla kort på bordet” – bondkomik i kubik med sång och musik.” -De som har sett det som spelas på Vallarna brukar älska det här”, säger producent Elin Sandelius.
Den 30 juni är det premiär för Ronja Rövardotter som blir en storslagen familjemusikal som inte kommer att lämna någon oberörd.
Därefter, den 4 juni, är det dags för den tredje premiären och då blir det Standupkvällar med Sveriges komikerelit i samarbete med Scenliv i Osby. Johan Glans sålde slut på 2 timmar men det finns biljetter kvar till övriga kvällar och först ut är Ann Westin med support.
”- Nu finslipar vi sista detaljerna för att allt ska vara tipptopp när vi öppnar portarna den 26 juni”, säger regissör Mats Sandelius. – Vi har alla sittplatser och scen under tak så vi är helt oberoende av väder och vi hoppas att många nya hittar till vackra Bellevueparken i sommar.

 

Föregående artikelInvigning och grillfest för PRO Gualöv-Nymölla
Nästa artikelMässa i Hälsans tecken blir återkommande inslag i Sparbankshallen