Bromölla
Den 24-25 september i år slås portarna i Sparbankshallen, Bromölla upp till ännu en mässa i hälsans tecken. 2022 års hälsomässa blir den andra i raden och kan numera ses som ett återkommande inslag i Bromölla Fritidscenters regi.
2021 hölls Hälsomässan i Sparbankshallen för första gången – den lockade ett 40-tal utställare och över 2000 besökare under två inspirerande och fullspäckade mässdagar trots pandemitider. Detta år ser Bromölla Fritidscenter fram emot ännu fler utställare och framför allt ett myller av besökare.
Mässan fokuserar liksom föregående år på hälsa i ett vidare perspektiv än övriga hälsorelaterade mässor. Ambitionen är att vidga begreppet hälsa till att omfatta allt som rör välbefinnande, kropp, sinne och själ och samla verksamheter inom hälsobranschen på ett inspirerande sätt som gör det enkelt för besökaren att ta del av nyheter på temat och lägga märke till de företag som ställer ut.
Arbetet är i full gång med att ta emot anmälningar från utställare. Bromölla Fritidscenter märker tydligt att fler har hört talas om mässan och montrarna börjar redan fyllas av spännande verksamheter på temat. Intresserade bör inte låta sin anmälan vänta men det går utmärkt att anmäla sitt mässdeltagande fram till och med den 2 september.
Nytt för i år är att mässan växer sig större och kommer hållas i hela gröna hallen i Sparbankshallen men även sträcka sig till plan två och konferensrummet som finns där.
Enligt både besökare och mässdeltagare vid förra mässan stannade man gärna kvar på plats under mässans öppettider för att prata med utställare men också för att lyssna på föreläsningar och prova på nya aktiviteter, säger Therese Håkansson verksamhetschef Bromölla Fritidscenter. Detta år vill vi därför öka på antalet aktiviteter i hopp om att locka ännu fler besökare till att prova på sådant som de inte gjort tidigare eller hitta just sin nisch inom hälsa. Förhoppningsvis kan vår mässa bidra till att människor mår bättre eller skapar sig en hälsosammare tillvaro.
Dessutom kommer Föreningarnas dag vara en del av Hälsomässan, tillägger hon. Där kan lokala föreningar marknadsföra sin verksamhet kostnadsfritt genom ett samarbete mellan Ivetofta Sparbank och Bromölla kommun.
För att boka plats som utställare på mässan kontakta info@bfcab.se alternativt 0456–622400, mer information finns att läsa på Bromölla Fritidscenters hemsida https://www.bromolla.se/fritidscenter/event/halsomassa/
Lokala föreningar bokar sin plats genom Maria Björk på Kultur- och fritidsförvaltningen maria.bjork@bromolla.se

Föregående artikelFULLSPÄCKAD SOMMAR I BELLEVUEPARKEN i KARLSHAMN
Nästa artikelMC-kortegen var tillbaka igen på Karlshamns torg efter pandemiuppehållet för att sjunga in nationaldagen.