Karlshamn
På parkeringen utanför Coop Forum, mitt emellan Karlshamn och Asarum, fanns det stor möjlighet till att fynda, lördagen den 9 maj.
Karlshamns Handbollsföreingen annordnade nämligen en bakluckeloppis på parkeringen som vätter mot E22an.

Ett 20-tal föranmälda bilar hade parkerats och bakluckorna öppnats. Här fanns försäljning av allt från böcker, skor, kläder, köksartiklar och en massa andra fynd. Även den hungriga kunde köpa sig en grillad korv och samtidigt sponsra med en liten peng till Handbollsföreningen. Alla intäkterna går till föreningen.
-Coop Forum sponsrar även dessa event med platsen för loppisen och även en viss del till korvförsäljningen, berättar Christina Vihlborg, ansvarig för försäljningen.

Bakluckeloppisen annordnas av föreningen och infaller alltid den andra lördagen i varje månad, fram till och med augusti. Nästa loppis är planerad till den 13 juni och även då på Coop Forums parkering. Även här kommer det finnas möjlighet att köpa en grillad och kaffe kommer att serveras.

Känner man på sig att man har grejer och saker som ligger hemma, och kanske vill tjäna en liten peng, går det bra att anmäla sitt intresse för loppisen på föreningens hemsida.

Text & Bild; Johanna Andersson Lindbom

Föregående artikelFilip Nelanders praktik i riksdagen
Nästa artikelValje Rökeri står för hög kvalitet och god kundservice