Här i korsningen Rådhusgatan-Regeringsgatan är bygget igång. Foto: Daniel Sverkersson

Karlshamn
Med ord som anrika kvarteret Helsingborg kännetecknas det kulturhistoriska arvet. Samt med ett stenkast från Karlshamns torg med shopping inpå knutarna har nu de flesta bostadsrätterna blivit tecknade av intressenter.

Såhär kommer bygget att se ut när det är klart. Bild från PMBs hemsida.

Hos Brf Rådhusgatan 15 får du ett modernt och exklusivt boende, med öppna ytor och en genomgående känsla av vardagslyx. Ett boende som du får möjlighet att skapa utifrån dina önskemål. En plats att trivas på.
Lägenheterna ligger med bara ett par minuter till 10min till det viktiga som man kan tänkas behöva. Handel-restauranger, skola, tågstation och 8 minuter till den härliga strandpromenaden.

10 minuter till tåget som tar dig direkt till Köpenhamn på cirka 2.5 timme.

Interiören kommer inte att sparas på utan här kommer det att vara parkett, kakel och klinkers med vattenburen golvvärme. Inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin och övriga vitvaror av märket Miele. Skåpluckor i kök, Vedum. Fullhöjdsskåp anslutna mot tak. Garderober vitmålade. Kommod med tvättställ i badrum, även det av fabrikatet Vedum. Utsidan kommer att gå i det moderna putsade med del av träpanel. Porttelefoner med öppning och låsning av dörrar.

Vy från Rådhusgatan västerut endast ett kvarter till torget. Foto: Daniel Sverkersson

Parkeringsplatser planeras i källare. Fastigheten består av fyra huskroppar med totalt 13 lägenheter mellan 56m² till 93m².

PMB är byggentreprenör med cirka 50 anställda i södra Sverige. PMB föddes 1982 och har sedan dess utfört bygguppdrag åt kommuner, fastighetsbolag, privatpersoner och industrin med högsta kundnöjdhet. Vi är kända för att ta varje bygguppdrag på fullaste allvar, tänka hållbart och leverera på utsatt tid.

Text: Patrik Lundin
Bild: Daniel Sverkersson

Föregående artikelMånga frågor när det är husvisning
Nästa artikelVärdefull aktivitet i gamla skofabriken