Bromölla
Det är med glimten i ögat som Jennie Persson döpte sitt nystartade företag till Fåfängan, med baktanken att alla mår bra av att vara lite fåfänga ibland och skämma bort sig själva.

Jennie har jobbat som lärare i 15 år, men för ett år sedan sadlade hon om och utbildade sig till hud- och spaterapeut. Hudvård och smink har hon alltid varit intresserad av, och att ta steget till att starta eget var spännande och pirrigt.

– Jag startade Fåfängan i december och jag arbetar med resultatinriktad hudvård, berättar Jennie. Mitt primära hudvårdsmärke just nu är Elizabeth Arden PRO. Innan jag valde gjorde jag mycket research från hudterapeuter och kunder, och detta är det märke som jag känner ger bäst resultat när det gäller hudvård.

Jennie demonstrerar hur Diamond Microdermabrasion, diamantslipningen, går till.Jennie kan erbjuda sina kunder behandling med Diamond Microdermabrasion, även kallat diamantslipning, som är idealiskt om man vill reducera ärr, pigmenteringar och fina linjer. Behandlingen ger även ny lyster och liv till grå eller åldrande hud.

– En diamantslipning kan fräscha upp huden och är helt smärtfri, säger Jennie. Jag erbjuder också Diatermi, en behandling av ytliga blodkärl som får dem att koagulera och förtvina. Till alla mina ansiktsbehandlingar kan man köpa till diatermi, ultraljudsmassage eller photonbehandling.

För den som bara vill slappna av erbjuder Jennie avslappnande svensk klassisk massage, hel eller halvkropps, rygg och nacke, ansiktsmassage och hand- eller fotmassage.

– Hittar kunderna inte vad de söker bland mina behandlingar så är de välkomna att höra av sig, så skräddarsyr jag en behandling efter deras önskemål och behov, ler Jennie.

INFO-Bladet önskar Jennie stort lycka till med sitt nya företag!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelLilla Längan gör plats för vårnyheterna
Nästa artikelTryggakliniken gör en storsatsning på sitt gym Tryggafitness