Bromölla
Lilla Längan är den varma, familjära butiken som erbjuder ett stort utbud med moderiktiga och bekväma kläder. Bland spännande färger och fräscha modeller hittas kläder upp till storlek 50-52.

Inga-Lill Persson har fullt upp med att packa upp vårens nyheter från Capri Collection och Ze-Ze Concept. Det blir mycket mönstrat i vår, och som brukligt kommer pastellfärgerna tillbaka i bland annat blått och rosa. Lite dovare färger introduceras och spetsdetaljer ger kläderna det lilla extra.
– I mitt sortiment är jag noga med att ha en bra blandning av baskläder och festplagg, berättar Inga-Lill. Jag har även två nya märken i butiken.

Happi är ett märke med färgglada och mönstrade kläder i bekväma modeller. Love Li är mer åt det romantiska hållet med ljusa färger och spets, perfekt för våren och sommaren!

Det händer mycket hos Lilla Längan. Inga-Lill har möblerat om och bättrat på butikens redan luftiga och välkomnande atmosfär. Sin garnavdelning har hon utökat till ett helt rum med läckra garnnystan och färger.
– Jag säljer garn från Garngrossisten, Kinna textil och Ullcentrum, säger Inga-Lill. Här finns garn i ull, bomull, akryl och alpacka. För att ge mina kunder lite inspiration så har jag stickat och virkat upp några sjalar och mössor, och det har gett fin respons!

En onsdag kväll i månaden har hon ett stickcafé i butiken, där alla är välkomna. Aktuella tider för kommande stickcafé kan man hitta på Lilla Längans hemsida eller Facebook.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelLåt proffsen sköta bokföringen, kontakta Andersson & Co
Nästa artikelTa en stund för dig själv hos Fåfängan