Bromölla
I anslutning till vårdcentralen Tryggakliniken ligger gymmet Tryggafitness, en plats där träningsentusiaster av alla slag möts och tränar tillsammans i en välkomnande miljö.

Fredrik Mogren startade Tryggakliniken för 1 ½ år sedan och gymmet Tryggafitness startade han i maj 2015. Att satsa på att utöka gymdelen är någonting han haft visioner om sedan han öppnade gymmet. Tryggafitness kommer att utökas med 800 kvm nya träningsytor. Både Fredrik och gymansvarige Marcus Linder ser fram emot utökningen.

Bild2_cmyk– Vårt gym har ett väldigt inkluderande träningsklimat utan stök, som passar såväl gammal som ung, säger Fredrik. Vi har satsat på kvalitet, både när det gäller vår träningsutrustning, lokaler och personal.

Den nya gymdelen kommer att erbjuda fler träningsmaskiner, en spinninghall, en hall för pass och plats för gymnastikredskap som ringar och ribbstolar. Det finns också planer för att sätta upp klätterväggar. Det blir nya, fräscha omklädningsrum med duschar och bastu till dam och herr.

– Vi erbjuder redan nu flera olika träningspass*, berättar Marcus som är träningsinstruktör och ansvarig för gymmet. Alla passen anpassas efter individernas behov och förmåga. För den som har en stund över på lunchen erbjuds korta, men intensiva lunchpass. Det viktigaste för Marcus är att peppa kunderna så att de tycker att träningen blir roligare och att ha säkra teknikgenomgångar av varje övning och rörelse för att undvika skador.

– Vi erbjuder bra priser för alla. Studerande, pensionärer och sjukpensionärer tränar dessutom till reducerat pris, säger Fredrik.

INFO-Bladet önskar Tryggakliniken lycka till med utbyggnaden av Tryggafitness!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelTa en stund för dig själv hos Fåfängan
Nästa artikelTelia utökar fibernätet i Bromölla