Vi söker dig som vill skapa en hälsosam livsstil och komma i bästa form!

Dessa ord kommer från Bromöllas gym Premium hälsan och här är gruppen för dig som vill ha en bra lösning för att snabbt komma ner i vikt och komma igång med träningen. Med de färdiga kaloriberäknade matlådorna och mellanmålsförslagen är det lätt att få resultat.

Du sparar tid när du slipper laga mat och hinner kanske därför klämma in något extra träningspass. Träningen är varierad och passar både dig som är nybörjare men även dig som är van.

Självklart erbjuder man en hel solfjäder av härlig gruppträning för allt ifrån nybörjare till mer avancerade och erfarna grupper. Den smarta kombinationen med träningen och information samt måltider gör att man kan ägna sig mer åt träningen. En challenge under begränsad tid på fyra -12 veckor ger en kickstart för den som känner att man behöver komma i form. Under tiden erbjuds även föreläsningar inom kost och träning. Stöttning och sammanhållning i grupp ger stöd för att alla ska lyckas.

Till de olika grupperna är det löpande intagning och en ny startas så snart den börjar fyllas på.

Gymmet är beläget på Nyängsgatan 7 i harmoniska, rofyllda och ändamålsenliga lokaler med behaglig musik. Du som är medlem på Premium Hälsan kan träna varje dag mellan 04:00-23:00. Man har lagt mycket tid, omsorg och tanke när träningsanläggningarna planerats. Här finns Gruppträning, Spinning, Styrkemaskiner, Fria vikter, Stretch, Ytor För Funktionell träning, Ytor för Personlig Träning, Cardio/ uppvärmning, Comfort Zone, Outdoor, Lounge, Omklädningsrum, Rehab, Massage och Solarium.

Det finns ett helt unikt utbud hos Premium Hälsan Bromölla och söker du träning ska du definitivt göra ett besök. 

Föregående artikelFärgsprakande rock n roll med inslag av bananer och kattdjur
Nästa artikelMedlemsträff i Folkets Hus