Bromölla
Den 19 januari samlades över 70 medlemmar i PRO Bromölla när årets första Medlemsträff hölls i Bromölla Folkets Hus. Temat var ”julgransplundring” genom utlottning av vinster på lottringar.
Inledningen bestod av att Camilla och Kristoffer som studerar på Jämshögs Folkhögskola presenterades en enkät som de genomför om Sång och Musik och dess upplevda effekter.
Stig Persson och ytterligare 2 musiker från Mörrumstrakten började därefter underhålla med lite trevlig musik med varierande inriktning. Efter en stund var det dags för fikapaus.
Fikat för dagen var hembakade semlor och ett par småkakor. I samband med fikat var det dags för dragning på lotterierna som sålts.
Vinsterna var presentkort hos Nege Massage, och Maxi, en del andra vinster lottades ut. Vinsterna fördelades till vinnarna genom sedvanlig dragning.
Därefter fortsatte Stig Person och övriga musiker med trevlig och medryckande underhållning.
Tiden går fort när det är trevligt och strax var klockan nästan 16 och Medlemsträffen avslutades.
Nästa aktivitet är en Reseträff som anordnas den 2 februari. Då presenteras 2023 års medlemsresor och möjlighet finns att teckna sig för en Danmarksresa , Blåtur , Hemlig resa och lite andra resor som medlemmarna ansett som mest attraktiva efter bl. a en Reseträff under hösten 2022 och senast vid Luciakaffet 13 december. Välkomna till Reseträffen i Folkets hus den 2 februari kl. 10.

Text: Tommy Truedsson
Foto: Jan Hansson

Föregående artikelPremium hälsan Bromölla
Nästa artikelUno Svenningsson till Mörrums kyrka den 16 mars 2023.