Från vänster Domantas, Maria och David

Bromölla
Fredag den 26 april öppnas dörrarna till Svängstahuset AB butik och showrum på Industrigatan i Bromölla. Lokalen består av 120 kvadratatmeters butiksyta och lika stor yta till showrum.
Du hittar Svängstahuset AB mellan Elon och Claessons motor. Här kan du se utställningar på solceller, badrumsinredning, lekstuga/Attefalls hus, Ytterdörrar, kaminer och skorstenar. Ett bra sortiment av kakel och klinker, textilmattor, golv i laminat och trä. Utöver detta så finns det microcement som är ett byggmaterial, ett ytskikt som läggs på befintligt kakel eller plastmatta. Färg från Colorex som är en del av Hagmanskoncernen. Det är ett prisvärt och brett sortiment till hemmet som erbjuds till bra kvalité.

Ett urval av ytterdörrar

Svängstahuset AB är de enda i Södra Sverige som säljer färg från Colorex, det är en unik och högkvalitativ färg och trävårdsvarumärke speciellt utvecklat och testat för nordiska förhållanden. I Colorex sortimentet finns ett stort urval av vattenburna och miljömärkta produkter. Det finns även lösningsmedelsbaserade produkter.
Svängstahuset AB har i grunden företagen D-bygg och LOG måleri som är ett bygg och ett måleriföretag som specialiserat sig på att skapa ditt drömhem, från idé till verklighet. De säljer och bygger villor som är skräddasydda för att passa din livsstil och dina behov.
Svängstahuset AB erbjuder måttanpassade Attefalls hus, skapade för att passa din livsstil och för att öka din bostadsyta. Högkvalitativa solpaneler erbjuds som är noggrant utvalda för att maximera effektiviteten och hållbarheten. Sortiment innehåller olika panelstorlekar och effektivitetsnivåer för att passa dina specifika behov och budget.
Kunnig personal tar hand om hela installationsprocessen, från att utvärdera din fastighet och skapa en skräddarsydd plan till att montera panelerna på plats och säkerställa att de är fullt funktionsdugliga.
David och Maria har haft målerifirma i 24 år och de har samarbetat med D-Bygg i Svängsta under 15 år. David berättade att de lärde känna varandra när båda företagen blev anlitade av Bromöllahem för många år sedan.
Jag frågade varför företaget fått namnet Svängstahuset när de bor i Vånga och har butiken och utställningen i Bromölla?
Det började med att Darius som har en egen byggfirma murade sitt hus i Svängsta och sedan byggdes/murades två till och därav kom namnet Svängstahuset AB.
Att kunna ge kunder ett helhetskoncept som att se en utställning, handla produkter på plats och få tips och råd av erfarna hantverkare för att själva göra jobbet eller där man kan anlita hantverkare på plats för att göra jobbet, gjorde att de valde att öppna butik och showrum i Bromölla.

Mattan kan köpas som
heltäckningsmatta

Det är lätt att hitta till Industrigatan i Bromölla och det är gott om parkeringsmöjligheter.
Se öppettider i annons, har man inte möjlighet att komma under butikens öpptettider så går det bra att ringa och boka in en tid.
Personalen hälsar er välkomna till invigningen fredag 26 april och lördag 27 april. Passa på att komma in för då är det jättebra erbjudanden på solceller, färg, textilmattor, kakel och klinker.
Vi på INFO-Bladet önskar Svängstahuset AB ett stort lycka till min sin nya butik!
Text: Monica Oredsson
Foto: Privat

Föregående artikelTrädgårdssäsongen startar nu
Nästa artikelNy förening vill introducera Discgolfen i Bromölla!