Missa inte boka in fönsterputs!

Sölvesborg
Jag sitter och äter lunch med Ronja och Marre som driver företaget RM Hem & Trädgård AB. I höstas kunde ni läsa om deras företag som startade för ett och ett halvt år sedan.

Uppfarten före rensning

Efter artikeln i INFO-Bladet var det många som hörde av sig till dem och de fick många nya kunder och det är vi på INFO-Bladet mycket glada över. Jag frågade hur det har gått sedan vi träffades i höstas och de svarade väldigt bra, de har fått många nya kunder både inom hemstäd och företagsstäd bland annat ett bostadsföretag samt flyttstäd.
Nu kommer våren och trädgårdssäsongen och då passar det bra att Marre kommer tillbaka från mammaledigheten 1 april. Det ser Ronja framemot för nu har det varit så mycket att göra till sena kvällar. Hilda som är anställd är en social och trevlig tjej som jobbar mest med företagsstäd men rycker in och hjälper till extra där det behövs.
Företaget har abonnemangskunder som de besöker varje vecka, varannan vecka och vissa kunder en gång i månaden. Det är vad kunden har för behov med städ, hem och trädgårdshjälp.
Tjejerna är väldigt tillmötesgående så skulle det vara något du behöver hjälp med utöver städning eller trädgårdsarbete så hjälper dom er gärna. Vill man ha hjälp med att stryka och hänga upp gardiner så fixar de det när de ändå är på plats.

Uppfarten efter rensning

Nu kommer våren och dom hjälper er gärna ta fram trädgårdsmöblerna rensa rabatten och rensa upp efter hösten/vintern. Det har blivit mycket beställningar på fönsterputs inför påsken och det har redan blivit bokningar inför trädgårdssäsongen.
Är ni ett bostadsföretag eller bostadsrättförening så mejlar in vad ni önskar ha hjälp med inom städ och trädgård så återkommr tjejerna med en offert.
Vill du boka tid eller har några funderingar så går det bra att mejla eller ringa till RM Hem & Trädgård AB.

Text: Monica Oredsson
Foto: Privat

Föregående artikelTonsättarna – fyrstämmig kör
Nästa artikelNy butik och showrum i Bromölla