Ulf visar oss lite utav sina LED-produkter. Foto: Daniel Sverkersson

Bromölla
Nu satsar Ulf i Bromölla, gym, lokaler och ledbutik.

Det handlar om fastigheten Släggan som ligger vid järnvägsbommarna i Bromölla. Ulf Havenäng är entreprenören som har flera strängar på sin lyra. Sitt kall har han inom vården av unga som han varit engagerad i snart 20 år, nu som verksamhetschef inom Attendo.

Ulf är från Uddevalla men har bott i Åhus i ca 25 år.
Då entreprenören Ulf sätter sig och berättar om sin bakgrund är det ganska enkelt att förstå hur mycket erfarenhet han har av affärsvärlden. Om vi nämner några grenar så är det
investeringar i hotell i varma länder tidigare charter-segling i medelhavet.

Med köpet av Släggan kommer han nu att satsa på att bygga upp gymmet och söker efter någon som vill engagera sig i det som PT och kunnig inom branschen.

Gymanläggningen har allt från maskiner till fria vikter. Foto: Daniel Sverkersson

– När det gäller gymmet vill jag försöka få det till att det finns någon som kan ta ett ansvar för att de som använder gymmet får vägledning i sin träning. Främst tänker jag mig en PT som får något entreprenörsavtal och driva den verksamheten i egen regi eller anställa på timmar.
Just nu så pågår en uppfräschning av gymmet och lite ombyggnad är klart som tex dusch i anslutning till solarium, bytt ut 4 träningsbänkar på önskemål från de som tränar där.

-Jag uppskattar feedback från de som brukar det, berättar Ulf.

Nu finns det möjlighet att köpa högkvalitativa kosttillskottsprodukter från Kyäni, både för de som tränar och allmänt behov. Speciellt för de som tränar har vi en produkt, Nitro Extreme som innehåller kväveoxid som är mycket bra för att kroppen skall återhämta sig från träningen. På webben finns också en sida för kosttillskotten från Kyäni så man kan köpa dessa direkt över nätet.

När det gäller lokaler för uthyrning till kontor och sammanträdesrum finns ett fåtal kvar så även här efterlyses hyresgäster som känner att man vill ha ett kontor som finns lokalt i Bromölla.

Ulf hälsar alla välkomna
till Släggan! Foto: Daniel Sverkersson

Släggan har lanserat en ny hemsida där man kan finna mer information om de olika verksamheterna. Där kommer också finnas en webshop för LED-lampor med hög kvalité, men det går också att komma förbi och köpa över disk. Det finns allt från hemmabruk till handel och industri lampor.

Ulf hälsar alla välkomna till hans verksamhet och som sagt är du PT tveka inte att kontakta honom snarast.

Text & Bild: Daniel Sverkersson

Föregående artikelHVH Bygg satsar för framtiden
Nästa artikelYasmin Livsmedel – Billigt, nära och bra kvalité