Nymölla
Rickard Van Uden som driver Ferehusens däck & reparationer har nu satsat på att som återförsäljare bygga inredning till hantverksbilar och liknande.
När man har en så kallad servicebil vill man att allt ska ha sin egen plats och med BOB system så kan vi garantera att kunderna blir nöjda.
-Vi bygger med olika smarta moduler som vi kan bygga till och ändra för specifikt en kund. Svenskproducerade produkter som är krocktestad hos statens provningsanstalt och TÜV Nord Certifierad, berättar Rickard.
Efter att vi fått några uppdrag att inreda bilar så ville vi säkra att vi har bra produkter och allt känns rätt med vårt val. Att vi sen kan få snabba leveranser gör det hela lättare och ger kunderna bättre service.
Med inredning i servicebil följer att man önskar bra ljus, smarta lösningar och förvaring utöver det mesta. Även platåer att stå på eller slädar för att dra ut verktygslådor eller maskiner. Lätt och smidigt att använda är viktigt.
I samarbete med Active Reklam som klär arbetsfordon med loggor och design kan man nu lämna in bilen till Rickard så hämtar man den så kallat stripad och klar för att användas direkt.
Ett koncept som gillas av många då man slipper lämna och hämta bilen mer än en gång.
Lycka till önskar vi på INFO-Bladet.

Text: Patrik Lundin

Föregående artikelTrygghet på Graniten
Nästa artikelVandrar för ett tryggare Bräkne-Hoby