Bromölla
Andersson & Co är revisionsbyrån med kontor i Bromölla, Olofström och Karlshamn, och de erbjuder sina tjänster till små och medelstora företag. Med sin expertis inom allt som har med bokföring att göra är de en stödjande hand till så väl företag som privatpersoner.

I september 2014 tog Andersson & Co över Företagarbyrån i Bromölla. Idag jobbar Helen Andersson, Mia Andersson, Ingemar Andersson och Anneli Oscarsson på kontoret i Bromölla med att sköta bokföringen till kunder som kommer från hela Skåne och Blekinge.
– Vi blir som en extern ekonomi-avdelning till företagen, berättar Helen Andersson. Vi sköter allt från redovisning och bokslut, till deklarationer och revisioner. Samtidigt kan vi erbjuda ekonomisk rådgivning och för mindre företag kan det vara skönt att ha någon att bolla med.

Redovisningsbranschen förändras ständigt, inte minst för att bestämmelserna kring hur saker och ting ska redovisas och bokföras ständigt utvecklas. De anställda på Andersson & Co vidareutbildar sig hela tiden för att kunna erbjuda sina kunder felfri service och de är den enda revisionsbyrån i Bromölla.
– Precis som inom många andra branscher så är det bättre att lämna bokföringen till proffsen, säger Helen. Det blir både billigare och lättare om allt är rätt från början.

Det här året blir det mycket förändringar kring sociala avgifter, ROT- och RUT-avdraget och kravet på att ha en personalliggare inom byggbranschen, där alla som besöker eller arbetar på byggarbetsplatsen ska registreras. Allt sådant och mycket mer kan de anställda på Andersson & Co i Bromölla svara på.

Ingen fråga är för liten och Andersson & Co uppmanar alla att ta kontakt om de har några frågor om bokföring och redovisning!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelABF bjöd in till Julsamkväm i Västanå Skola
Nästa artikelLilla Längan gör plats för vårnyheterna