Bild1_cmyk
Bild5_cmyk
Bild7_cmykCirka 200 ungdomar var på plats när Arbetsförmedlingen Bromölla höll sin jobbmässa ”En dag i parken” på Ivöstrand i slutet på september. På plats fick de konkreta tips och råd direkt från arbetsgivare om allt från ansökningar, bemötande och utbildning.

Mjällby AIFs egen Mattias Asper var konferencier under jobbmässan, där företag presenterade sig och sina verksamheter, medan ungdomarna var välkomna att ställa frågor och lämna in ansökningar. Ett krav på deltagande företag har varit att de är i behov av att rekrytera.

Till detta serverades det korv och för att avsluta mässan klev reggaebandet Djungeln, från Malmö, upp på scenen för en härlig konsert. Kort sagt blev det en väldigt lyckad dag för alla inblandade!

Arbetsförmedlingen vill rikta ett stort tack till alla som medverkade i mässan och gjorde den till en succé: Lernia Bemanning Olofström-Kristianstad- wikan personal, Ivetofta Sparbank, Daniel Welin, NyföretagarCentrum, Lernia Utbildning, Miroi AB, Bromölla Kommun, Vuxen-utbildningen Bromölla, Försvaret, Larsson Starch Technology AB, Bromölla Buss, PEAB, Meritum, Sölvesborg Bromölla Kommunförbund, Noa Assistans och Räddningstjänsten.

Bild6_cmykText & Bild: Petra Horning

Föregående artikelVännens bortgång blev starten för Never Walk Alone
Nästa artikelNätet – ett nytt ungdomscenter