Bromölla
I JBeautys salong kan man skämma bort sig själv med en skönhetsbehandling. Josefin Andersson startade JBeauty i mitten på mars och är redan i full gång med att göra olika behandlingar på sina kunder.

Bild1_cmykFörsta skönhetsutbildningen gick hon redan 2012. Sedan dess har hon gjort behandlingar på familj och vänner, sen vänners vänner och så vidare. Det blev helt enkelt för mycket för att inte ha ett företag. Det är mycket som ska ordnas med att starta eget företag, men nu finns JBeauty både i Bromölla och Malmö.
– Att starta företag känns skrämmande, men på ett bra sätt. Väldigt spännande, säger Josefin med ett leende. Skönhet har alltid varit ett stort intresse för mig och det är roligt att kunna jobba med någonting jag trivs med och tycker är jätteroligt. Det är en dröm som äntligen blivit verklighet.

JBeauty kan erbjuda plock och färgning av ögonbryn, färgning av ögonfransar, fransförlängning både single lashes och volume lashes, och hårförlängningar. Där finns även skönhetsprodukter och tillbehör till försäljning.
– Alla kan ha fransförläningar, berättar Josefin. Med metoden Single Lashes sätter man en frans per naturlig frans, som ger svarta, långa fransar. Med Volume Lashes sätter man 2-6 fransar per naturlig frans, de är mycket tunnare fransar vilket gör att man kan sätta fler utan att de egna fransarna blir förstörda.

Hårförlängningar är också någonting som passar alla, allt från kunder som vill ha längre eller fylligare hår, till kunder som haft cancer och tappat mycket hår på grund av mediciner. Josefin anpassar hårförläningarna efter kundens hårfärg.
– Jag använder bara produkter av god kvalitet, och som jag använder själv. Det är viktigt för mig att kunderna blir nöjda, och de är alltid välkomna in för att göra justeringar i efterhand.

I slutet av april ska Josefin gå en vaxutbildning för att kunna erbjuda ännu fler behandlingar i sin salong, och har även planer på att eventuellt utöka med en inhyrd massör eller frisör.

INFO-Bladet önskar Josefin på JBeauty lycka till med sin skönhetssalong!

Text: Petra Horning
Bild: Carolin Ljungqvist

Föregående artikelFilles Gatukök – Gatuköksmat när den är som bäst
Nästa artikelSpelturnering arrangerad av Bromölla kommun