Bromölla
På Filles Gatukök satsar man på rejäla råvaror av god kvalitet, både vad det gäller grönsaker, kött och sidorätter. Med både dagens rätt och goda helgmenyer finns det någonting för alla smaker.

Åsa Persson har drivit Drive-in grillen i Åhus i 12 år, och sedan ett år tillbaka finns de även i Bromölla med Filles Gatukök. Åsa har tillsammans med sin händiga man satsat på att renovera insidan av restaurangen i Bromölla, med nya, bekväma sittgrupper och fräsch inredning. Där har även blivit en ny uteservering som man kan njuta av när andan faller på.
– Det har varit ett väldigt händelserikt år sedan jag tog över gatuköket i Bromölla, berättar Åsa. Det gäller att sikta framåt hela tiden, och jag har fyra duktiga anställda i Bromölla som alltid strävar efter att ge kunderna en smakrik och trevlig måltid och ett trevligt bemötande.

Själv är Åsa så gott som uppvuxen i branschen, med 35 år bakom sig. För henne är kundkontakten A och O, att se efter kundernas önskemål och vara lyhörda för deras åsikter. Till sommarsäsongen ska de förlänga öppettiderna till klockan nio på kvällen.
– Mjukglass är något många har efterfrågat, så nu kan man njuta av en glass efter maten, ler Åsa. Vi satsar också mycket på dagens rätt. Populärast har än så länge varit våra fiskrätter på onsdagar och vår goda skinkschnitzel på fredagar.

Det finns planer på att fixa till uteplatsen ytterligare och även ge köket ett ansiktslyft. Under tiden kan gamla som nya kunder titta förbi och få sig ett mål riktigt god mat, på bästa råvarorna. Varmt välkomna till Filles Gatukök!

Text: Petra Horning
Bild: Diosmar Jardinez Cuervo

Föregående artikelStöd för en klasskamrat
Nästa artikelJBeauty fokuserar på skönhet