Bromölla
Syskonen Philip och Patricia Lundin har startat ett eventföretag för alla som gillar fart och tävlingar. Det som lockar mest är paintballen, men de erbjuder även femkamp och tiokamp, och härliga heldagspaket som skräddarsys efter sällskapets önskemål.

Till vardags pluggar Philip El-programmet i Sölvesborg och Patricia Läser Ekonomi på Högskolan i Kristianstad. Patricia sköter bokföringen i företaget och Philip sköter det praktiska. Med paintball lockas folk i alla åldrar till rörelse.

I helgen som gick besökte det första gänget Norreskog och spelade paintball i lag på den uppbyggda paintballbanan. Många glada och trötta deltagare vittnade om en riktigt rolig aktivitet. Paintballgevären är en sorts luftgevär, som används för att skjuta kulor med färg på motståndarlaget. Speciella overaller och masker skyddar kläder och ansikte, vilket är tur för en del blev träffade så de var helt gula överallt. En del blåmärken diskuterades också.
Tanken på att starta ett företag som anordnar liknande event har funnits länge och efter en diskussion med olika aktörer så inhämtades alla info om aktiviteten paintball så man kunde starta med bra markörer.

Förfrågningarna lät inte vänta på sig.
– Efter förra INFO-Bladet har vi haft ett tjugotal förfrågningar och redan är flera helger i maj och juni uppbokade, berättar Philip. De flesta bokningarna är lokala företag som bjuder med anställda eller kunder. Det är inte bara paintballen som de erbjuder, utan ett trevligt eventpaket skräddarsys efter varje kunds önskemål.

– Vi kan erbjuda lugnare aktiviteter med olika sorters femkamper eller tiokamper mellan individer eller i grupp. Det kan vara bågskytte, pistol, paintbollskytte, slangbella mm, säger Philip. Det går att kombinera med en gemensam måltid. Vi ordnar en trevlig dag/kväll eller kanske helg för mindre sällskap. Välkomna att boka!

INFO-Bladet önskar Philip och Patricia lycka till med sitt nya företag!

Text: Petra Horning
Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelMassos Glada Grabbar gräver ner din fiber
Nästa artikelFräscha pizzor hos Venetto på Industrigatan