Bromölla
I början på april drog Massos Glada Grabbar igång ett arbete åt Skanova, nämligen att gräva ned fiber i Bromölla. Arbetet är planerat att pågå till och med siste september, och det är redan i full gång.

Massos Glada Grabbar är en liten firma, med mångårig branscherfarenhet, som drivs av Magnus Persson och Nicklas Norén. De har fem anställda, som alla är proffs inom olika områden så som stensättning, trädgårdsanläggning, berg-krossning, sprängning och att anlägga husgrunder.
– Vi satsar på hela anläggningsjobb, från till exempel sprängning till färdig husgrund, berättar Nicklas. Tidigare har jag gjort mycket arbete i Stock-holm, bland annat kopplat till Förbifart Stockholm, så det är trevligt att jobba lite mer på hemmaplan nu.

Massos Glada Grabbar är en entreprenad som främst vänder sig till företag, men även privatpersoner är välkomna att höra av sig. De tar emot tunnelberg och gör stenkross på 0-300 mm för till bland annat asfalt och grusvägar.

– Massos Glada Grabbar startade som ett koncept, avslöjar Nicklas.
Grundtanken var att erbjuda kompetensuthyrning, till exempel till Skanska, och sköta andras maskiner, men nu har vi gått vidare och utökat med en egen maskinpark. Vi har allt från lastmaskiner och grävmaskiner till borrutrustning med sprängning. Kort sagt kan vi utföra allt inom entreprenad.

Nicklas har själv mer än 25 år i branschen och har hunnit arbeta med allt från flygplatsanläggning och gruvanläggning till tunnelbygge och brobygge. Magnus Persson, Nicklas kompanjon, har å sin sida flera års erfarenhet av mekaniska jobb som att programmera robottar och sammansätt på Volvo, så hos Massos Glada Grabbar hittar man en väldigt bred kompetens.

– Vi satsar mycket framåt med fiberjobb just nu, säger Nicklas. Det blir förhoppningsvis ner mot Skåne, men även mot Falkenberg och Halmstad om vi har tur.

INFO-Bladet önskar Massos Glada Grabbar lycka till med fibergrävandet!

Text: Petra Horning
Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelKaratemästare gästar Bromölla karateklubb
Nästa artikelHär får du chans att rasta dina kompisar