Bromölla
På Industrigatan i Bromölla har det öppnat en ny pizzeria, Venetto Restaurang & Pizzeria erbjuder något alldeles extra i pizzaväg. För den hungrige är det lätt att svänga in och plocka upp rykande färska pizzor på väg hem från jobbet.

Bild2_cmykBakom disken stå Hatem Albadri som har mer än 15 års erfarenhet av matlagning i olika former. Han tog över företaget för några månader sedan och har gått från att vara en ordinarie pizzeria till att satsa på färska produkter och riktigt kött.
– Grunden till bra och god mat är färska råvaror, och inga frysta produkter, berättar Hatem.  Att köpa kött från en känd leverantör ger en garanti för att produkterna är bra, det är mycket roligare att kunna lämna över något som man vet är lite mer påkostat och att kunden får en riktig smakupplevelse.

INFO-Bladet provsmakade och blev ganska överraskande av smakerna av räkor och grönsaker som faktiskt smakade superbt. Hatem driver också catering med till exempel exotisk planka och smörgåstårta som man får boka.

INFO-Bladet önskar Hatem lycka till med sina välsmakande pizzor!

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelHär får du chans att rasta dina kompisar
Nästa artikelPRO Näsum – en livaktig 50-åring