Mats Svensson på Bromölla Persienner & Markiser satsar ytterligare.
Mats Svensson som driver företaget Bromölla persienn och markis har i många år servat kunderna med bra sol och ljusskydd.
Nu har man även satsat på flugfönster och flugdörrar av hög kvalité. Tänk en sommar med fönster och dörrar öppna utan att få in flugor, myggor och andra obehagliga små insekter.
– På kunders efterfrågan har vi satsat på detta och det faller kunderna i smaken att ha nästintill osynliga men effektiva nätdörrar. Släpp in de svala sommar-kvällarna men slipp myggen, berättar Mats.
– Vi förbättrar vår hemservice och satsar helt på att ta besök hemma hos kunden för att det ska vara enkelt och mer fokuserat på kundernas behov. Hos kunden kan man se hur bästa lösningen
kan komma på plats och mätning och prissättning sker direkt hos dig som kund för just dina projekt. Färg och modellförslag ser ni också direkt vid ert möte.
Personlig service är ett måste när man ska investera i mygg och solskydd för villan eller lägenheten.
Har du frågor eller vill se vad Mats kan hjälpa till med för att lösa dina problem är det enklaste att ta telefonen och ringa honom för att boka in en tid där ni kan få ett hembesök av Mats. Se annons för telefonnummer.
Modellen handla hemma har fått en ny innebörd trots att du handlar av en lokal aktör.
Text & Foto: Patrik Lundin
Föregående artikelEwas Hälsostudio firar fantastiska 40 år!
Nästa artikelPaulina bakar bröllopstårtor