Marcus i full färd att lägga ner kabel till förväntasfull robotklipparkund.

Bromölla
Vill du ha en fin gräsmatta utan att behöva lägga timmar på klippning så är en praktisk robotgräsklippare lösningen.
Alltid en perfekt trimmad gräsmatta utan att du själv behöver anstränga dig överhuvudtaget. Gräsklipparen gör jobbet medan du själv ägnar dig åt annat trädgårdsarbete eller kanske kopplar av. Det blir enklare att ha en vacker trädgård med robotgräsklippare med olika kapacitet kan det anpassas till din tomts klippyta.
Bäckmans Maskin & Trädgård är leverantör och installatör av robotklippare de säljer och reparerar ett flertal märken. De levererar en komplett lösning med allt från de moderna GPS styrda klipparna till de med trådstyrda. Olika lösningar för olika tomters utseende.
Passa på när man har Stiga-Dag den 4 maj då finns massor av erbjudande i butiken i Bromölla.
Variant med kabelfri robotklippare
STIGA A robotgräsklippare är helt kabelfria. Installationen görs via STIGA.GO-appen och de virtuella klippgränserna är helt anpassningsbara. Assisterade av AGS-teknik planerar de klippcyklerna intelligent och effektivt. ePower-batteriet med lång livslängd gör att robotarna bara behöver två klippcykler per dag. De är dessutom utrustade med 4G-anslutning, vilket möjliggör en konstant kommunikation och säkerställer att robotgräsklipparna kan arbeta effektivt och exakt.
Robotgräsklippare med
begränsningskabel
STIGAs robotgräsklippare med begränsningskabel, ger dig en välmående gräsmatta med minimal ansträngning. Robotgräsklipparen har unika knivar som ger en exakt klippning och resulterar i en grön och hälsosam gräsmatta. ePower-batteriet med lång livslängd gör att roboten kan arbeta effektivt, på bara 2 klippcykler per dag. STIGA robotgräsklippare hanteras enkelt och intuitivt via STIGA.GO-appen.
Text: Patrik Lundin
Foto: Privat

Föregående artikelSibbessons gårdsbutik öppnar 3 maj
Nästa artikelVad händer när ditt avlopp slutar fungera?