Karin och Villy rekar i de nya lokalerna. Foto: Patrik Lundin

Bromölla
Villy och Karin som driver Direkten Olofström och Direkten Arena i Bromölla satsar nu på en ny Direktenbutik i Jazpis lokaler på Storgatan.

Nu blir det åter spel i Bromöllas centrum i och med satsningen på butiken. Nu i lokaler om cirka 200kvm så man kan utöka sortimentet mot tidigare spelbutik.
Läget är ett av de bästa i området och den ström av människor som i vanliga fall kommer in och spelar kommer att ha en bra lokal med utrymme för spel och att kunna sitta ner och koppla av med en fika.
– Vi kommer som innan att ha glass i form av mjukglass och vanligt kioskutbud, ATG, Svenska spel och Folkspel, berättar Karin.

Att det kommer dra folk ner till byn är säkert då spel i butik fortfarande är viktigt för många som vill ha den personliga kontakten.

Familjen som redan driver Direkten Arena tvekar inte att satsa på hemmaorten då det är många som saknar den gamla Direkten Spelbutik.

När kommer ni att öppna?
– Vi kommer att börja med arbetet med att bygga om och sätta in inredning redan nu och öppnar någon gång under september, svarar Villy.

INFO-Bladet önskar Villy och Karin lycka till och hoppas att det blir en lyckad satsning.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelNy familj i Gustavslund
Nästa artikelUtställning om östersjön i Rådhuset