På Bromölla marknad medverkade INFO-Bladet med tävlingar och en minigolfbana. Ett par mycket uppskattade gratisaktiviteter.

– Vi är en gratistidning, klart våra aktiviteter ska vara gratis, säger Patrik Lundin. Otaliga barn och vuxna provade på sina kunskaper på minigolfbanan. Tävling om biljetter till Diggiloo och en åktur med Scooby Doo-bilen lockade också många deltagare. Bromölla marknad drevs av lokala entreprenörerna Patrik Lundin och Villy Nilsson.

– Vi är mycket nöjda med utfallet, säger Villy, klart vi kunde önska fler knallar men man ska ju börja någonstans. Vi har lagt ner hela vår fritid på detta så om det blir något nästa år kan man hoppas på att fler lokala aktörer stöttar marknaden, säger en förhoppningsfull Patrik.

Marknaden drog mycket folk och tillropen om att det äntligen händer något i Bromölla var många. På torget huserade tivolit, matvagnar, Barnens marknad och ett stort tält från Krog no 2.

– Vi är mycket nöjda med antal besökare och en härlig stämning säger, Marcus Svensson som hoppas på en liknande marknad nästa år. De flesta av kommunens partier fanns på plats för profilering inför valet, och vid en rundfrågning var samtliga nöjda med arrangemanget. Årets marknad hade i alla fall tur med vädret.

Bild: Magnus Kajrup och Jan-Erik Nilsson

Föregående artikelSölvesborgs Golfkrog AB trakterar god mat och bjuder på havsutsikt
Nästa artikelDet smäller på skottsbergska gården