Sadat tillsammans med Karin hälsar alla välkomna till anläggningen. Foto: Daniel Sverkersson

Bromölla
Då förra aktören ClearCar som öppnade upp en bilprovningsanläggning inte finns kvar så har nu Besikta Bilprovning köpt upp anläggningen på Nyängsvägen 10.

INFO-Bladet träffade Sadat och Karin på Besikta Bromölla och fick en liten pratstund.

Vad är det som gör att ni satsar i Bromölla?

Karin gör en inspektion. Foto: Daniel Sverkersson

Vi vill så klart att kunderna ska ha närmre och fler ställen att göra sin kontrollbesiktning på. Det höjer servicen till kunderna. Besiktiga är ett premiumföretag som startade upp när bilprovningen avreglerades 2010. Vi har ett modernt tänk med en egen standard som inte bara gör det som lagen kräver, utan erbjuder något mer. Något som både är enklare och säkrare för dig och din familj.

För dig med personbil till exempel, inkluderar vi även en utökad elektronikkontroll – utan extra kostnad – av ABS-bromsarna och krockkuddarna. Resultatet av denna extrakontroll rapporteras inte in till Transportstyrelsen, utan är endast till för din säkerhets skull.

Vi är ackrediterade av Swedac, en statlig myndighet som bland annat övervakar besiktningsorgan och kontrollerar att vi agerar opartiskt och oberoende mot alla som använder våra tjänster. För dig som privatperson eller företagskund betyder det att vi till exempel inte får tjäna på att hitta fel på ditt eller dina fordon. Detta är en trygghet för dig. Det är Karin Lundgren som kommer att vara på stationen här i Bromölla och med hennes långa erfarenhet så blir hon ansvarig för Bromöllastationen. Tanken är att man ska kunna droppa in i mån av tid och kanske kunna boka sig med kort varsel.

I denna lokal kan man inte göra besiktning med släp och inte heller fordon över 2800Kg kan man hjälpa här. I de fallen hänvisar man till Kristianstad eller Sölvesborg.

-Annan viktig information som vi vill att våra kunder ska veta är att vi hanterar inga kontanter utan tar endast emot kortbetalningar.
Med den informationen hälsar Karin och Sadat välkomna till Besikta Bromölla.

Grattis till Bromölla och lycka till Besikta bilprovning
önskar INFO-Bladet.

Text: Patrik Lundin
Bild: Daniel Sverkersson

Föregående artikelGualövs Damer går upp i trean
Nästa artikelEkonomigolv med ensamrätt i Sverige på unika trägolv