Robert tillsammans med Maria och Hampus. Foto: Patrik Lundin

Sölvesborg
Företaget Ekonomigolv grundades år 1972 i dag drivs företaget av tredje generationen, och det är främst kakel och trägolv som säljer.

För 16 år sedan flyttade företaget in i nya lokaler vid Blekingeporten, och år 2006 byggde de till 450 kvadratmeter lager och outletbutik som är väl värt ett besök för den som letar unika och bra produkter. Idag är Ekonomigolv en av Blekinges största golvbutiker.

Ensamrätt i Sverige på unika trägolv
Den kompetenta personalen på Ekonomigolv kan hjälpa dig med att lägga nytt golv och kakel och erbjuder ett stort utbud av färg, tapeter, mattor och tillbehör. Självklart fixar de även ditt våtutrymme enligt alla regler och krav.

Dessutom har de ensamrätt i Sverige på unika antikbehandlade trägolv.

Hampus och Robert visar lite utav deras utbud av golv.

Trägolven finns i olika färger och varianter men att de är en produkt som faller många i smaken är alla överens om. Nu kan du få härligt trägolv med en patina som från 1900-talets början utan att lägga ner åtskilliga timmar på bearbetning av befintligt golv. Dessa fantastiskt vackra golv måste ses i verkligheten.

Kunderna kan besöka utställningen i butiken med ett 40 tal nya montrar här man visar upp det stora utbudet av kakel, klinkers, tapeter och trägolv. Ekonomigolv importerar själva kakel, klinkers och golv från bland annat Italien och Spanien och samarbetar dessutom med flera väletablerade varumärken för att erbjuda sina kunder ett brett och välsorterat sortiment.

De ser med tillförsikt på framtiden, och tycker det är viktigt att hålla sig i framkant när det gäller nyheter och innovationer på marknaden.

Hampus, Robert och Maria hälsar alla välkomna att besöka Ekonomigolvs butik för att ta del av utställningar, unika produkter och riktigt bra service.

INFO-Bladet önskar Ekonomigolv lycka till med sin verksamhet.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelBromölla får återigen en bilbesiktning på orten
Nästa artikelPro Musica kammarmusikförening presenterar: Fuse