Anthony berättar hur man vinner i biljard.

Royal Thai har drivits av Anthony sedan 2006 och det är genom den goda thai-asiatiska maten som restaurangen är känd.

Deltagarna i Royal Thais lag under företagscupen i Näsum.

Man serverar både À la carte och Thaimeny på kvällarna samt Thaibuffé på lunchen. Lokalerna har genom åren genomgått renoveringar och förändringar som tex den stora härliga uteplatsen i bästa solläge. Men för ett år sedan satsade Anthony även på att utöka lokalen och sätta in ett par biljardbord som nyttjas flitigt. Bland annat så har man haft lite olika turneringar som varit väldigt uppskattade. Med många av sina kunder har innehavaren skapat ett spännande utbyte där man deltar i både fotbolls och biljardturneringar. De deltog i somras i företagscupen i fotboll som anordnades av Näsums IF. Här kom man till kvartsfinal men det skrattar man åt och – Vi tar inte det så allvarligt säger Anthony.

– Vi ska snart ha en ny biljardtävling och då är alla välkomna att se duktiga spelare tävla mot varandra. Känner man att det skulle vara roligt att delta så är det bara att anmäla sig till mig.

När blir det av? – Den 29 september då har det gått ett år sen vi satsade på denna ny del och det tänkte vi fira. Det är bara att komma inom och spela lite och ta en bit mat, här finns kaffe för de som vill ta en fika, säger Anthony. Nytt är även Black Jackbordet, som är i gång fredagar och lördagar.

– From 1 oktober kommer vi även prova på att servera portion på tallrik under lunchen. Det innebär att vi inte serverar buffén mer, berättar Anthony.
Det är helt klart så att restaurangen fungerar som mötesplats i Bromölla för de som vill äta gott, svinga en bägare och spela lite biljard. Helt klart en kvarterskrog.

Vi önskar Royal Thai lycka till med sin satsning och grattis till 1-års jubileeum.

Text: & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelVälbesökta föreläsningar i sommar
Nästa artikelKarlshamnsborna trotsade regnet och gick på Bellevuefestivalen