Patrik, Ola och Peter Glad driver företaget Intermontage.

Bromölla
De tre bröderna Patrik, Ola och Peter Glad har i år drivit Intermontage i hela 25 år.
Företaget startades av brödernas far Anders Glad 1996. Huvudkontoret ligger i Bromölla men jobben finns över hela Skåne, Blekinge och uppåt.
– Utsidan ger kanske det första intrycket, men för oss är insidan den allra viktgaste. Som experter på undertak, innertak, akustik, ljudisolering och ledpanel levererar vi en högkvalitativ upplevelse på insidan, säger VD, Ola Glad.

Absolut Home i Åhus

Arbetar rikstäckande
Via Nordak Bolagen AB arbetar Intermontage rikstäckande i geografiska projekt, vilket gör att de kan konkurrera med större aktörer. Som experter på montering av innertak och undertak har företaget ett grymt CV, som exempelvis innehåller skolor, sjukhus, idrottsanläggningar, kontorshus och andra företagsanläggningar. Intermontage är certifierade – ”Advanced Mono Installer” i Belgien när det gäller akustikputs och dessutom medlemmar i Undertaksföreningen och innehar auktorisationen ”Säkert undertak”. Kvalitet är viktigt för Intermontage.
– Just nu har vi oerhört mycket att göra. Det är svårt att få tag i kunnigt folk, men tillsammans med våra montörer är vi starka, säger VD Ola Glad som är tacksam över att företaget utvecklas och går så bra.
I dagsläget har Intermontage ca 25 anställda som arbetar heltid från Malmö till Kristianstad. Omsättningen har de senaste åren legat mellan 30–40 miljoner kronor.

Föregående artikelEvenemang med Full rulle på plattan blev lyckat
Nästa artikeliGrow – hjälper dig finna ro igen