Bild2_cmyk Bromölla
Inget målerijobb är för litet eller för stort för nystartade företaget Måleripartner. Trots det unga företaget har ägaren Anders redan mer än 20 års erfarenhet i branschen att luta sig mot.

Anders Johansson startade sitt företag Måleripartner den 1:e juni och sedan dess har det rullat på i jämn takt. Under sommaren var det mycket utvändig målning, medan det blir mer och mer invändiga jobb nu. Tillsammans med sin anställde Leszek Bierniewicz  gör han alla olika slags målerijobb, försäkringsskador och även mindre reparationer.
– Jag har jobbat i måleribranschen sedan 1991, berättar Anders. Både som målare, platschef och arbetsledare. Det roligaste är att se förändringen och resultatet när arbetet är färdigt, och att kunderna blir nöjda så klart.

Måleripartner utför allt från målningsrenovering till våtrumsmålning i badrum. Med speciella färger går det lika bra att ha målade väggar i badrummet, som att ha vanligt klinker eller kakel. Både Anders och hans kollega har utbildning inom våtrumssystem och våtrumsmålning, så man kan vara trygg i att allting görs på rätt sätt.
– Vi använder oss av Nordsjös färg och samarbetar med Nordsjös återförsäljare i närområdet, säger Anders. Vårt upptagningsområde är också väldigt brett. Vi gör arbeten i Hässleholm och Åhus, till Karlshamn och Älmhult.

Med sin bakgrund som projektledare och med sina många kontakter i branschen kan Anders även hjälpa till med kalkylarbeten för olika renoveringsprojekt och hjälpa till att planera totalentreprenad eller badrumsrenovering.
– Vill man ha kvalitativt arbete utförda av målare som tar ansvar för sitt arbete ska man anlita oss, avslutar Anders.

INFO-Bladet önskar Måleripartner lycka till!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelKramrutan ska ge Bromölla mer värme
Nästa artikelTre spadtag för nytt trygghetsboende