Sölvesborg
Med sina 2500 kvm är Ekonomigolv Blekinges största golv- och kakelbutik. De har precis färdigställt sin nya utställning, där kunderna kan inspireras av tapeter, golv och kakel.

Ekonomigolv är familjeföretaget som startade i Valje 1972, och som sedan dess cementerat sin plats som en av Blekinges största golvbutiker när det kommer till kvalitet och utbud. I den nya utställningshallen finns det ett 40-tal olika montrar där kunderna kan strosa i lugn och ro och låta sig inspireras av harmonin mellan golv och tapeter.
– Vi kommer satsa mer på att visa fram tapeter, berättar Mia Olaison. De syns på ett helt annat sätt i våra montrar, ger en helt annan känsla för hur slutresultatet hos kunden kan bli.

Bild2_cmykEkonomigolv har fem stycken anställda i butiken och fem stycken anställda golvläggare/plattsättare som är auktoriserade genom GVK. Det mesta man kan behöva till huset hittar man hos Ekonomigolv. De säljer och installerar golv och kakel, samt säljer färg, tapeter, mattor och alla tillbehör man kan behöva.

Nu när utställningen i tillbyggnaden är färdig blir nästa projekt att fräscha upp resten av butiken, bland annat med en ny utställning från Tarkett. Ekonomigolv största samarbetspartners är Tarkett, Forbo, Pergo, Golvabia, AW, RBI, Dekora, Gerflor, Miljöagenturer, Gjöco och Färggossen, dessutom så importerar de själva kakel, klinker och trägolv.

De har också ensamrätt i Sverige på att sälja unika, antikbehandlade trägolv, som ger ett rum en rustik och gammaldags känsla.

Besök Ekonomigolv för att hitta unika produkter och titta på deras stora utställning!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelGör båten startklar med en ordentlig vårservice
Nästa artikelTraditionellt rökt fisk ett måste på påskbordet