Sölvesborg
Team Sportia är sportbutiken med utbudet för varje tillfälle, oavsett om det är promenadskor, utrustning till skidsemestern, barnens första cykel eller färgglada träningskläder man söker.

Peter Stridfeldt driver Team Sportia i Sölvesborg tillsammans med delägarna Patrik Harrysson och Patrik Stridfeldt. De flyttade till sina nuvarande lokaler 1994 och byggde om för att fräscha upp invändigt 2013. Deras butik är en av Team Sportias 105 butiker och kedjan är en av Nordens största aktörer inom sport och fritidsutrustning.
– Vi har ett brett sortiment inom många olika områden, berättar Patrik Stridfeldt. Till exempel kan vi erbjuda en sektion med alpin utrustning för den som ska på skidsemester, det är flera av våra kollegor som lämnar över försäljningen av skidutrustning till rena skidbutiker. Vi vill däremot kunna erbjuda våra kunder så mycket som möjligt när de kliver in hos oss.

Något Team Sportia också är stora på är faktiskt cyklar, med kvalitetsmärken som Crescent och Sjösala i sitt sortiment. De har ett bassortiment av cyklar till barn, juniorer, damer och herrar. För den som vill ha något utöver det vanliga säljer de även dirtbikes, mountainbikes och elcyklar.
– De som köper sin cykel hos oss kan även komma in och köpa en basservice till sin cykel, säger Patrik. Då kommer cykeln i topptrim och håller längre.

Självklart har Team Sportia också ett stort utbud av träningskor och träningskläder i häftiga färger och moderna stilar. Nytt i butiken är märket Kari Traa, skapat av den norska freestyleåkaren med samma namn, och det är verkligen träningskläder som bjuder på uppliftande färger och färgkombinationer.
– Vi är anslutna till Sölvesborgskortet och vi märker en ökad användning av det bland våra kunder, säger Patrik. Vi vill göra det så lätt som möjligt för våra kunder att använda sitt Sölvesborgskort, och det kan användas på alla våra varor, men kan inte kombineras tillsammans med andra rabattkort.

Passa på att besöka Team Sportia och utöka vårens träningsgarderob med nya, fräscha skor och träningskläder i glada färger!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelEvent Gamers – Ett framåt UF-företag
Nästa artikelLyckligt par tar hem riktig storvinst