Sölvesborg
Första helgen i april firade Stallbyggen nyinvigning av sin tillbyggda och ombyggda butik med två trevliga kunddagar. Under fredagen och lördagen fanns många leverantörer på plats så att kunderna kunde ställa frågor, få tips, och givetvis handla till fina priser.

I höstas förra året blev utbyggnaden och ombyggnaden av butiken klar, något som Stallbyggen valde att fira den 1 april. Butiken har blivit större, och även ljusare och mer överskådlig för kunderna.
På plats under nyinvigningshelgen var flertalet av Stallbyggens leverantörer, så som; Svenska Foder, Lupus Foder, Imazo, Equality Line, St. Hippolyt, Mountain Horse, Royal Canin, Tree of Pets, Eukanuba, Nelson Garden och många fler.

– Vi bjöd både leverantörer och kunder på lite tilltugg och bubbel, ler Daniel Antonsson, som driver Stallbyggen. Vi har fått otroligt bra respons sedan tillbyggnaden och renoveringen blev färdig. Det har blivit bättre för kunderna, men också för personalen. Det är helt enkelt en bättre miljö att både shoppa och arbeta i!

Våren står för dörren och det är inte bara foder och tillbehör till sällskapsdjuren som hittas i Stallbyggens breda sortiment. De har även mycket för lantbruk och lantbrukare, så som gödning, fröer, utsäde och mycket mer. Även för den lilla trädgården eller blomsterlådan har de fröer, jord och allt annat man kan behöva.

– Vi är noga med att vår personal är kunnig och serviceinriktad, säger Daniel. Tack vare våra utmärkta anställda kan vi erbjuda våra kunder den bästa servicen.

Missa inte Stallbyggens Trädgårdsdag den 30 april. Det bjuds på grillad korv och fina erbjudanden på bland annat jord och gödning. Varmt välkomna!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelNOA Personlig Assistans för alla dina behov
Nästa artikelKaratemästare gästar Bromölla karateklubb