Från vänster Johan, David, Max, Mikael och Tobias

Sölvesborg
Allt för kunden säger personalen som ordnar events och olika tillställningar för företag och privatpersoner även utanför deras öppettider. Deras styrka och ambition är att de kan vara flexibla samt möta och tillgodose kundens behov.
Sölvesborgs Golfrestaurang ligger intill havet och nyligen har baren renoverats för att göra det lättare för kunder att ta sig fram och även för att skapa en arbetsmiljö som underlättar arbetet för personalen, sen ser det väldigt mysigt ut.
Dagens lunch består av tre rätter, en kötträtt, en fiskrätt och en vegetarisk rätt samt soppa, bröd, salladsbuffé och kaffe och kaka. De är supernöjda med lunch och servering som innehåller kvalitét säger Mikael. Lunchgäster och kvällsgäster ökar succesivt och bokningar och förfrågningar har också ökat sista året. Cateringen har utvecklats och det kommer in förfrågningar löpande, vilket personalen tycker är mycket roligt.
Nytt för i år är brunchen som kommer att hållas en söndag i månaden med start påskhelgen. Den kommer att innehålla klassiska brunchrätter med egen touch. En kiosk har byggts upp vid entrén och där kommer det erbjudas bland annat matiga mackor. Från och med 18 mars är restaurangen öppen 7 dagar i veckan.
Det är mitten av mars när jag intervjuar och det är fullt upp med städning på golfbanorna där ca sjuttio medlemmar hjälper till. Efter städningen blir det golfspel och grillning. Det är en härlig gemenskap i klubben och man har roligt ihop.
Personalen ser fram emot sommarsäsongen. Man dekorerar uteserveringen med pergola, växter och utebelysning. Intill finns utekök, kryddträdgård och med havsutsikten kommer det att bli helt underbart. Hela anläggning blommar upp med 1260 golfmedlemmar, stuggäster och matgäster som är glada och förväntansfulla.
Det kommer bli afterwork, grillkvällar och räkafton med trubadurer. Stuggäster och året runt boende med cykelavstånd cyklar hit för att avnjuta god mat och dryck berättar Mikael. Det finns uppställningsplatser för husvagn och husbil. Vid golfbanans nionde hål ligger nians lilla café och där kan man köpa bland annat öl, våffla och glass. Det ligger intill ett promenadstråk vid vattnet och dit går det att cykla.
Vill du som privatperson abonnera Sölvesborgs Golfrestaurang för olika tillställningar som bröllop, student, kalas eller andra events eller beställa cateringmat så hör av dig till Sölvesborgs Golfrestaurang. som också erbjuder er företag en bra konferenslokal med stor parkering och god mat och dryck samt paddel, golf eller andra aktiviteter om ni vill det.
Text & Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelBlekinge Industrilack stöttar Vasaskeppet
Nästa artikelKommunikation och eventbyrån SAY säger det med edge