Sölvesborg
Nyrenoverad och fräsch butikslokal, större yta och smidigare parkering – Stallbyggen har gjort en storsatsning på att optimera sin butiksyta både invändigt och utvändigt.

Bild2_cmykFör kunderna är det stor skillnad att komma in i Stallbyggens nyrenoverade lokaler. Det som förut kanske kändes lite trångbott är nu ljust och luftigt. Golvet är nytt och väggarna har fått ny färg. Med mer plats exponeras varorna bättre och kunderna hittar bättre mellan de olika produktsektionerna.

Daniel Antonsson och hans personal är mycket nöjda med ansiktslyftet butiken har genomgått.
– Med ombyggnaden har vi fått en bättre kassadisk med mer plats, och rum för två kassor, berättar Daniel.

Fodret har fått en helt egen sektion, avskärmad från resten av lokalen för att bland annat skydda textilier från att dra åt sig doft från fodret. Det rummet har en lägre temperatur för att fodret ska hålla längre och må bättre. I sortimentet finns allt från hund- och kattfoder, till häst och smådjur. Hos Stallbyggen kan man även köpa nyttig mat till viltfåglar, året om.
– På hästsidan har vi ett nytt foder som heter St. Hippolyt, säger Daniel. Det har varit stor efterfrågan på det bland våra kunder, och är väldigt populärt.

Förutom att vända sig till privatpersoner har Stallbyggen också ett stort sortiment med produkter till lantbrukare, med allt från utsäde och fröer, stort utbud av gödning, diesel, olja och foder.

Den som vill värma sin villa under höst och vinter hittar Neova Bränslepellets bland produkterna, pellets som rekommenderas varmt av Sveriges sotare. Man kan hämta själv i butiken eller få hemlevererat direkt till dörren.
– Vi vill gärna påminna våra kunder om att tänka på sitt Sölvesborgskort när de handlar hos oss, ler Daniel. Vi tycker att det är väldigt positivt och användbart, och det tycker våra kunder också.

Stallbyggen ska hålla en nyingivning så snart de bott in sig, så håll utkik efter information kring detta när det närmar sig!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelÅrets kulturpris utdelat
Nästa artikelOktobers sista Kura Skymning