Daniel Antonsson och Sofie Bolin i den nya avdelningen med katt och hundmat.

Hos Stallbyggen i Sölvesborg finns allt för dina djur och din trädgård.

Stallbyggens verksamhet har funnits sedan 1970-talet, omtyckt och en riktig framgångssaga. Under årets lopp har det hänt en hel del i företaget. Sedan start var det bara stallinredning som gällde och än idag planeras och ritas det tillsammans med kunden.

Sedan 1994 har företaget sålt foder i sin butik och allt eftersom byggt ut för att möta efterfråga och behov från kund-erna. Våren 2016 invigdes en till -och ombyggnation av butiken där företaget sedan utökade sitt sortiment ytterligare. Trädgård, djurtillbehör, lantbruk och häst.

Ägaren Daniel Antonsson har märkt av hur efterfrågan på specialfoder till djuren har ökat och dom kan nu erbjuda ytterligare varumärken ur sortimentet.

– Vi har lyssnat på våra kunder och kan nu erbjuda flera nyheter, framförallt foder för katt och hund. Vi har exempelvis nu även Robur hundfoder, Bozita kattfoder samt även breddat sortimentet av Eukanuba och Acana. Vi byggde om lite i en del av butiken för att göra plats, så nu hittar man all katt och hundmat på samma ställe, berättar Daniel.

– Vi upplever generellt att verksamheten har fått ett lyft sedan ombyggnationen 2016, både för katt -och hundägare men framförallt hästsporten. Vi var nyligen på den nationella hästtävlingen i Karlshamn där vi visade upp oss och sålde från vårt sortiment vilket var
uppskattat, vi fick dessutom flera nya kunder, fortsätter Daniel.

Framöver väntar Black Friday och Kattens Dag, Stallbyggen väljer dock att köra en “Black Weekend”, 22, 23 och 24 november, kattens dag följer helgen därefter, vi kommer ha massor av erbjudanden i butiken.

– Vi kan även nämna att vi har en helt ny hemsida, så besök den gärna för att ta del av vårt sortiment och vad vi kan erbjuda. Tänk även på att pellets kan bli en bristvara i år, så var ute i god tid, avslutar Daniel.

Text & Bild: Daniel Sverkersson

Föregående artikelLivet på Ekö i ny bok
Nästa artikelLilla kulturdagen i Lokstallarna