Johan hälsar er välkomna att kontakta Eldabutiken för offert på kamin.

Sölvesborg
En snygg inredning med hög mysfaktor som samtidigt håller nere uppvärmningskostnaderna. Skön värme vid kall årstid och guld värd vid strömavbrott.
Eldabutiken Sölvesborg drivs av Johan Elb som startade sitt företag ASKA AB 2009. Elda är Sveriges ledande brasvärme-organisation som har 52 butiker i Sverige. 2022 stod de för
53 % av all kaminförsäljning i hela Sverige. Det beror på ett mycket bra sortiment, god service, många medarbetare och lokala engagemang berättar Johan. Hans företag som har 6 anställda säljer och monterar kaminer och skorstenar. Elda har en central certifieringsutbildning för alla montörer.

Kamin med självreglerande eldningsteknik – Foto: Privat

Förutom företaget ASKA AB och Eldabutiken Sölvesborg har Johan Elb ett bolag till, Elbs Fastigheter AB. Företaget hyr ut fastigheter i Sölvesborg och lediga lägenheter läggs upp på Facebook.
De senaste åren har det varit full upp med att montera nya kaminer årets alla månader. Det ökade när folk började arbeta hemifrån under Corona och ville ha kaminer insatta. Sen när energipriserna började skena så behövdes det alternativa värmekällor.
En kamin är en snygg inredning som ger en hög mysfaktor, men även en bra investering.
Är ni intresserad av att installera en kamin så kan man kika in på hemsidan och fylla i formuläret kaminkollen med enkla uppgifter som sedan kommer på mejl till den berörda Elda-butiken. Sen kontaktas man och bestämmer möte med kunnig personal som kommer på ett kostnadsfritt besök.
Alternativt kan man besöka Eldabutiken Sölvesborg utställning och få se olika sorters kaminer. Här kan man ställa frågor till kunnigt folk och därefter boka in ett besök.
Johan berättar att vissa har redan med sig ritningar på sitt hus och då kan man ge offert på plats. Man kan delbetala till bra villkor som t.e.x räntefritt upp till 24 månader. Många av produkterna finns på lager och de kan monteras inom någon vecka. Vid nyinstallation av en kamin skall den vara miljögodkänd och det intygar man med en prestandardeklaration som skickas till kommunen tillsammans med anmälan. Anmälan man gör till kommunen hjälper Eldabutiken till med kostnadsfritt. Elda har över 400 stycken kaminer i sitt sortiment och jobbar för att hålla en hög service nivå i butikerna, på kundbesök samt under och efter montering. De hjälper bland annat till med reservdelar på de varumärken de säljer.
Har ni funderat på att hålla nere uppvärmningskostnaderna och höja mysfaktorn i hemmet så kontakta Eldabutiken Sölvesborg.
Text & Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelViktigt med kvalité och humor.
Nästa artikelTuijas Växter och Universums Underverk.