Bromölla
På Näsums Städ & Allfix är det superviktigt att utföra ett bra jobb med kvalité så deras kunder blir nöjda, men det är också viktigt att trivs och har roligt på jobbet.
Vår personal har bred kunskap och är tillmötesgående, glada och sociala människor och det måste man vara när man kommer hem till folk och fixar deras hem säger Simon och Sofie på Näsums Städ & Allfix.
År 1999 startade företaget av deras pappa Kenneth Friberg och för fem år sedan tog
syskonen Sofie och Simon över företaget.
Nyligen flyttade de in i nya lokaler med större personal-utrymme och det har de utnyttjat till att göra det mysigare för personalen med bland annat en soffhörna med sällskapsspel.
De är sju anställda idag och en av dem är Åsa som varit där i snart 16 år och är både på kontoret och ute hos kunder.
Under 25 år har man jobbat med företagskunder och privata kunder. Tjänster som erbjuds är bl a städning, fönsterputs, kontorsstädning, bodstädning och byggstädning.
Kunden bestämmer själv hur ofta de vill ha städning och vad som ska göras och man försöker alltid att skicka samma personal.
Under trädgårdssäsongen utför de häckklippning, gräsklippning, ogräsrensning, trädbeskärning och bortforsling av trädgårdsavfall och mycket mera.
Inom trädgårdsskötsel använder de sig av batteridrivna häcksaxar och gräsklippare vid mindre gräsyta, för att de är miljövänliga och tystgående och inte så tunga som bensindrivna är.

Före

Man ska vara mån om sin personal och omgivning, säger Simon.
Företaget har investerat i en minilastare som är bra till att ta bort häckar, till mindre trädfällningar och även användbar till att anlägga gräsmatta och plattsättning. Denna årstid är det mycket med städ till både företag och privatpersoner, samt snöröjning till Bostadsrättsföreningar. När våren kommer så blir det också fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel och då berättar Sofie att de har minst sex veckors väntan till beställda jobb.

Efter

Hör av er redan nu och planera in våren och sommaren med Näsums Städ & Allfix.
Kolla gärna in deras Facebook och hemsida för mer info om vad du kan få hjälp med
Text: Monica Oredsson

Föregående artikelMinskar fett och bygger samtidigt muskler
Nästa artikelRen eld och naturlig värme