Rasmus Rosengren, Rasmus Sandgren samt Niclas Gustafsson utanför kontoret vid Ekonomigolv

Sölvesborg
Niclas Gustafsson som är välkänd i området fungerar som platschef när Rörfirman etablerar sin filial i Sölvesborg intill Ekonomigolv.
Från och med februari finns Comfort Rörfirman i Kristianstad AB med en filial i Sölvesborg. Man har etablerat sig i samma fastighet som Ekonomigolv på Skånevägen. Här kommer man att ha kontor och visst lager med de vanligaste produkterna, samt personalutrymme. Detta är en naturlig satsning för det ständigt växande företaget som utför alla typer av arbeten inom VVS såsom rörservice, stambyten, nyinstallationer, värmeinstallationer, servicearbeten, badrumsrenoveringar och alla typer av entreprenader.
– Våra servicemontörer har en bred kunskap och erfarenhet inom alla förekommande VVS-anläggningar. Med vår etablering av filialen kan vi nu erbjuda service och ett Comfort koncept, berättar Niclas.

Vilka kunder riktar ni er till?
Med vår flexibilitet och med de resurser vi har i form av 30-talet erfarna anställda så vet vi att det är både stora och små arbeten som vi kommer att få förfrågningar om. Vi kan hantera alla typer av arbete.
Då vi är Comfortanslutna arbetar vi mycket med Internet som försäljningskanal och här kan kunden enkelt välja att få sina produkter installerade och klara med fast pris eller få hjälp med planering och genomförande i olika paket. Enklare kan det knappast bli att få tex. en toastol eller handfat utbytt.

Niclas med drygt 40 års erfarenhet inom branschen har två montörer till sin hjälp placerade i Sölvesborg. Efter att ha drivit företag i 17 år fick Niclas problem med en höft och efter operation är han nu på banan igen.
-Jag fungerar som platschef och planerar och gör ritningar för de projekt som kräver detta. Räknar så klart på alla arbeten och tar hand om kunderna som önskar hjälp. Kontoret har öppet men det kan också hända att vi är på kundbesök och då kan man nå oss per telefon.
I dag arbetar man mycket med 3D-teknik i ritningar som gör att kunden lättare kan få en uppfattning om hur det färdiga resultatet kan bli och stora komplexa lösningar kan ses i 3D för att se vilket utrymme som krävs innan installationen. I ett våtutrymme kan det vara intressant att kunna se det färdiga resultatet innan man drar rör och monterar.

Rasmus Rosengren och Rasmus Sandgren är de som i dag är montörer placerade i Sölvesborg för att hålla service till kunderna och när de har fullt upp stöttar vår avdelning från Kristianstad till.
Med Niclas breda kontaktnät i Sölvesborg med omnejd kan man tänka sig att det kommer att bli många kunder som blir glada att återse honom i branschen.

Det ryktas även om att man ser sig om efter fler VVS-montörer i framtiden och nyanställningar till filialverksamheten i Sölvesborg kommer längre fram menar Niclas.

Lycka till önskar vi på INFO-Bladet.
Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelI Snäckan är alla med funktionsvariationer välkomna
Nästa artikelMIKA – En mötesplats för alla