Sölvesborg
Sölvesborgs Golfshop erbjuder inspiration till kunder och besökare när det fina vädret har dragit igång golfsäsongen på allvar. På hyllorna hittar man allt för en lyckad golfsäsong.

Nytt i sortimentet är bland annat Wilson golfklubbor, GPS klockor och snygga Callaway golfkläder.
– Så här i början av säsongen är det många som köper nya järnset, berättar Mikael Törnberg, som arbetar i butiken. Här i butiken erbjuder vi custom fitting och skräddarsyr måtten på klubborna så att de passar kunden perfekt.

Sölvesborgs Golfklubb, som driver golfshopen, är också med i ett integrationsprojekt med kommunen och Furulundskolan, där nyanlända elever får prova olika fritidsaktiviteter, bland annat då golf. En perfekt aktivitet i den härliga vårsolen.
– Bland våra stamkunder ser vi många som använder sitt Sölvesborgskort när de handlar hos oss, ler Mikael. Kunderna är trogna både kortet och oss, vilket är perfekt för då missar de inte att få sin rabatt när de handlar i butiken.

Golfälskare kan hålla utkik efter Sölvesborgsveckan, som startar 9 juli. En hel vecka med tävlingar som passar golfare på alla nivåer. Mer information syns på Sölvesborgs GKs hemsida!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelLyxig grillbuffé hos Sölvesborgs Golfkrog
Nästa artikelBygdehistorisk vandring i sommarkvällen