Sölvesborg
Tillsammans med det fina försommarvädret laddar Sölvesborgs Golfkrog upp med räkfrossa och grillbuffé, och under sommaren kommer de även ha olika temabufféer med många goda rätter.

Med mer än 40 år i restaurangbranschen driver Anders Emanuelsson idag Sölvesborg Golfkrog, tillsammans med sina anställda. De bjuder på härliga grillkvällar och räkaftnar, men även dagens och a la carte. Under vardagarna serveras det alltid dagens rätt, en fiskvariant och en köttvariant, med tillhörande sill- och salladsbuffé till förrätt.

– Vi handlar alltid färska råvaror och därför kan utbudet på våra grillbufféer se lite olika ut från gång till gång, berättar Anders. Men det är alltid lika vällagat och tillrätt.

Räkfrossa kan man äta på onsdagar, grillbuffé erbjuds på fredagar och under sommarens lördagar kan man äta spännande temabufféer på krogens mysiga uteservering. Temat kan vara till exempel italienskt eller amerikanska hamburgerbuffé. På deras hemsida kan man hitta aktuella menyer och evenemang.

– Vi har ett bra samarbete med Sölvesborg-Mjällby Sparbank och har varit anslutna till Sölvesborgskortet sedan starten, säger Anders. Vi har regelbundet gäster som passar på att använda rabatten hos oss.

Boka bord hos Sölvesborgs Golfkrog i god tid och njut av deras goda mat till en av Sölvesborgs vackraste vyer!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelGamla urklipp blev hemvändardagens stora samtalsämne
Nästa artikelNjut av våren på golfbanan