Fullt hus på Taste Sportsbar.
4-kampsgolfen på Taste Sportbar är på väg att bli en legendarisk tävling, nu inne på sitt 5:e spelår.  Årets upplaga blev en tävling med stor trivsel, stor spänning, stort engagemang och stora applåder.
I första tävlingsinslaget bjöds det på lagtävling i ”curlinggolf”. Deltagarna lottades i fem-manmannalag för matchspel. Laget bestående av Lars Olsson, Kay Persson, Åke Östergren, Tommy Vilhelmsson och Jan Persson gjorde en gedigen laginsats som räckte till seger.
– Vi ”sopade” rent, berättar en nöjd och glad Jan Persson (lagkapten).
4-kampsgolfen spelades vid fyra stationer med deltagarna indelade i fyra lag. De fyra grenarna var chipping, curlingputt, miniputt samt lägesputt. En deltagare som drog blickarna till sig var Sven-Bertil Andersson. Han briljerade i grenen chipping med stort självförtroende som ledde till seger i denna 4-kamps svåraste gren. Debutanten
Tommy Vilhelmsson var i en klass för sig i curlingputten och kunde ohotad vinna grenen. Roger Nolin spelade sin tredje 4-kamp och bjöd på en härlig och vägvinnande puttning med flera ”spikar” som ledde till seger i miniputten. Det blev helt jämt i grenen lägesputten, som visade sig bli lättaste grenen, mellan Leif Persson, Roger Nolin, Sven-Bertil Andersson och Kay Persson. Alla slutade på samma höga fina score, näst intill full pott.
Efter fyra grenar stod Kay Persson som totalsegrare, Olle Olsson knep andraplatsen tätt följd av Sven-Bertil Andersson. Lagtävlingen vanns av Åke Östergren, Tommy Berger, Sven-Bertil Andersson, Roger Arvidsson och Kay Persson där framför allt deras scorer i lägesputten lade grunden till segern. Lagpriset genom åren har varit kaffepaket, så också detta år. Dagen avslutades med prisutdelning, applåder och hejarop.

Text: Ingvar Jagestad. Foto: Privat
Föregående artikelFrisyren och färgen fixar Maneewan galant!
Nästa artikelSKKS – mångskiftande konst under kulturkalaset