Therese framför sin ingång till butiken.

Therese har utökat med personal och butiken stylas om för hösten.

Det är mycket orange samt skarpa gula och gröna färger som man möts av i buketter och blomsterarrangemang. Säsongen för all ljung är igång och utemarknaden är fylld med trevliga växter för årstiden som kommer.

Viktigast är det att städa undan och hålla ordning bland alla växter. När det anländer nya växter så ska andra flyttas och då måste det städas innan man får fram de nya. Det är därför som man måste vara några i butiken för man vill gärna ha ordning och kunna hålla hög service när kunderna besöker oss.

Vill man ha hjälp med omplantering i krukor eller trädgården är man välkommen att vända sig till Therese och hennes kompetenta personal för att boka en tid. De har både rätt kunskaper och verktyg för att ge växterna den bästa behandlingen.

–Vi kan lämna prisförslag på blomsterarrangemang till hela bröllop, fester eller högtidsdagar allt från bordsdekorationer till brudbukett, säger Therese. Vi kan även hjälpa till med dukning och dekorering. Kunderna är välkomna att ringa eller komma in i butiken för att boka en konsultation.

– Det är roligt när kunderna kommer in och betalar med Sölvesborgskortet, tycker Therese. Eftersom de alltid får rabatt är det bra att försöka komma ihåg att säga till innan man betalar.

Titta in till Flora Perssons Blommor för att handla nya, fräscha växter att piffa upp hemmet med!

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelSV Blekinges kulturpris 2017
Nästa artikelTräff för postens personal inom Karlshamns kommun