Kvalitetsodlade hos Flintalyckans Blomster

Nogersund
Jag som driver Flintalyckans Blomster heter Lisa Wennerstrand, jag är utbildad florist, men odlar även mina egna snittblommor i säsong.
Vill du ha här-, när- eller kärodlade blommor till helgbuketten, bröllopet eller begravningen, är det till mig du ska vända dig. Jag erbjuder kvalitetsodlade obesprutade blommor som är gödslade med giftfri naturgödsel från egna hästar.
För att även du som kund ska kunna känna samma glädje som jag får göra när jag jobbar i mitt hav av blommor, så erbjuder jag även självplock av blommor.
Preliminära datum är 14 sep kl. 17.00-20.00 och 24 sep kl. 10.00-13.00.
Anmälan sker via SMS till 0722452097
För att kunna binda ihop dina blommor till vackra buketter erbjuder jag även bukettbindningskurser i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Kurserna hålls på Flintalyckans Blomster den 26 augusti kl. 10.00-13.00 och den 2 Sep 10.00-13.00, för anmälan och mer info gällande bukettkurs kolla på www.sv.se
Passar inte datumet för bukettkurs så håller jag även i egna kurser efter förfrågan. Minst antal deltagare är fyra personer.
Har du en kompis som ska gifta sig som älskar DIY och blommor? Passa på att lära er binda buketter på möhippan. Jag fixar ett par härliga timmar med blommor och bubbel.
Just nu finns det massor av fina plantor av höstblommor i swish & grab-boden. Det går självklart bra att avtala en tid med mig om du vill ha vägledning, tips och råd. I boden finns det färdiga buketter september ut fre-lör-sön från 150 kr.
Buketterna finns fre-lör-sön september ut hos Matöppet i Hällevik och Listermacken i Mjällby.
Jag kommer framöver att utbilda mig till trädgårdsdesigner, men jag ritar rabatter/större planteringar till reducerade priser.
Håll utkik på sociala medier, där uppdateras ny information löpande.

Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelWigstrands Bil och Kylservice
Nästa artikelSuccén med Alpha fortsätter!