Marion Lundh och Linda Gustavsson.

Sölvesborg
Hon är en positiv, framåt kvinna som det lyser om. Marion Lundhs framtid innefattar mål som ska nås genom hårt, men roligt arbete.

Hennes bakgrund som socionom genomsyrar tankesättet som hon bygger sina verksamhet på. Sedan ett par år tillbaka driver hon bland annat Fysicum i Sölve som är en välbesökt plats av många som hänger sig åt gruppträning eller styrketräning.

-Vår inriktning är träning och aktivitet för ”alla” oavsett status, tillhörighet, kön, vikt och målsättning. Såväl motionärer som elit är välkomna till oss.

Träning både för fysisk och mental hälsa med individuell känsla för vad man tycker är kul och hur mycket man vill/kan prestera, berättar Marion.

På frågan om var de entreprenöriella tankarna kommer från blir svaret, familjen. Hon berättar om verksamheter som drevs av familjen där man fick uppleva vilket hårt men roligt arbete som föräldrarna hade. I dag har Marion förmånen att arbeta med sin mamma och bror.

Nu har Fysicum köpt Open Gyms anläggning i Sölvesborgs City. Det kommer att bli Fysicum City som slår upp dörrarna i september, då med nyrenoverade lokaler. Redan nu så är man i full gång, planer och renoveringar som kommer blomma ut som ett nytt Fysicum innan invigningen i september.

– Vi kommer hålla öppet så länge det går att mixa träning med renovering och det kommer att ge alla medlemmar något att se fram emot.

Linda Gustavsson, som är platschef på Open Gym, kommer med sina arbetskollegor att stanna kvar på Fysicum och på frågan vad hon tycker om detta så svarar hon – Jag ser väldigt positivt på Marions övertagande och det ska bli spännande att få vara med på denna resan.

-Att Linda fortsätter som platschef och att de anställda följer med när vi tar över känns mycket bra, säger Marion.

Förutom renoveringen hur kommer de drygt 1000 medlemmarna märka att Fysicum har tagit över i city?

– Främst av allt kommer vi se över utbuden på gruppträningar, där har vi i dag ett stort utbud och man kommer att få ett än bredare utbud. Det är olika lokaler i Sölve och här i city som passar för olika gruppträning vilket vi också måste planera efter. Flexibilitet med våra kort så att man kan träna där det passar.

– Vi är i en uppbyggnadsfas och det kostar att satsa, men jag tror på utvecklingen och på att vi kommer bli fler och fler i Sölvesborg. Det är ingen guldgruva att driva ett gym – men allt är inte pengar. Vi har lagt en strategi framåt som handlar om såväl bra ekonomi som själ och hjärta för att alla ska må bra i Sölvesborg, menar Marion som ser fram emot att få sätt igång.

En stor nyhet för de som endast vill droppa in och träna vid enstaka tillfälle är att dropin- träning kommer att kunna ske på båda Fysicums anläggningar.

-Det är perfekt för de som reser i arbetet eller är och hälsar på bekanta i närheten.
Som en sann entreprenör har Marion så klart fler nyheter som kommer att förmedlas när de är klara dock vet vi redan nu att blir det inriktning på att MÅ BRA.

INFO-Bladet önskar Marion med medarbetare lycka till med satsningen.

Text: Patrik Lundin
Bild: Privat

Föregående artikelAvslutningsmiddag för årskurs sex på Prästslättsskolan
Nästa artikelFinal med Slagverkskonsert