Sölvesborg
På en av Sölvesborgs populäraste uteplatser så här i sommartid sitter man och äter brunch, lunch och middag i solen.

Allt som oftast är den populära uteplatsen fylld med människor som njuter av mat i solen. Hos Coffeehouse kan man beställa ett otaliga sorters varma och kalla mackor, burgare eller vad sägs om deras pizza med färska råvaror som riktigt smälter i munnen.

Menyn har stor variation av diverse läckerheter och uppdateras kontinuerligt då ägarna provar nya smaker hela tiden för att kunna ta fram nya rätter till menyn. Något restaurangen även använder är en mix av tre ostar på sina pizzor som ger mer smak. Coffeehouse har även fullständiga rättigheter och har ett större sortiment av bland annat öl och vin.

– Det händer att vi har gäster som reser från andra närliggande kommuner för att ta del av vår populära meny. Tapaspizzorna till exempel, som har blivit en hit, är en rätt för två personer där gästerna väljer fem sorters pizzor och får in minipizzor som är perfekta att dela på. Det gör att kunderna vågar prova olika pizzor från vår meny, istället för att bara köpa samma pizza, säger Marta.

– För oss är det väldigt noga med vilka råvaror vi väljer att använda, därför satsade vi helt på närproducerat, ekologiska och färska råvaror. Vi bakar dessutom vårt hamburgerbröd själva och färsen med eget recept och kryddning, detta för att kunna erbjuda så bra mat som möjligt.

– Vi lyssnar på våra gäster om deras feedback och anpassar oss efter deras önskemål. Vi vill gynna de kunder som handlar lokalt och är därför anslutna till Sölvesborgskortet, fortsätter Mario.

Hos oss kan man använda Sölvesborgskortet och då får man 10% rabatt.

Text: Patrik Lundin
Bild: Coffeehouse

Föregående artikelVi testar campinglivet
Nästa artikelÅrets nyhet: Brassefesten