Sölvesborg
Med sina lokaler på drygt 1000 kvm är Ekonomigolv en av de största golvbutikerna i Blekinge.

Förutom golv säljer de kakel och klinker till kök och badrum, samt tapeter, mattor och färg för både inomhus- och utomhusbruk. Med tio anställda i butiken och på entreprenadsidan så kan de erbjuda sina kunder egna golvläggare och självklart har de kvalitetsstämpeln GVK – Svensk våtrumskontroll.

– Vi har märkt en ökad efterfrågan från stugägare och sommargäster de senaste åren, berättar Hampus Åkesson som driver företaget. Fritidshusen blir ju mer och mer permanentboenden och vi försöker serva dessa med allt som man kan behöva för att inreda sitt fritidshus.

Bland annat servar vi många stugägare med färg från Gjøco, som är marknadsledande till ett överraskande lågt pris. Man kan kalla Ekonomigolv en inredningsbutik med fokus på golv och väggar, och det är just servicen med att hitta rätt i djungeln av material som är deras styrka. Att ansluta sig till Sölvesborgskortet är ytterligare ett steg i ledet att ge sina kunder den bästa servicen de kan få.

– Vi tycker att Sölvesborgskortet är ett fantastiskt alternativ eftersom det gynnar den lokala handeln, och förhoppningsvis får det folk att handla i sin hemkommun.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelSiretorp och Lister i litteraturen
Nästa artikelSölvesborgsgolfare deltar i Skånska Rundtouren