Sölvesborg
Dennis Blommor mitt inne i centrala Sölvesborg har ett nytt läge på Södergatan.

Det var den 21:e november 2013 som Sölvesborgsbutiken invigdes då på Hästtorgsgatan. Från och med 23 november 2017 finns butiken på Södergatan, mer lokalt än tidigare. Det var efter att Schack Matt gjorde lite omändring av sina butikslokaler som de fick plats över och Dennis kunde flytta butiken till Södergatans stråk.

Dennis har blommorna i blodet, han började sin karriär redan som liten i pappas blomsterbutik i Tollarp. 1993 slog han upp eget i Åhus, där han driver butik strax intill Ica Kvantum.

Annelie, Dennis och Matilda.

I den välkomnande och rymliga Sölvesborgsbutiken byter man färskvarusortiment 2-3 gånger i veckan, för att alltid ha fräscha varor till kunderna. Floristerna arbetar hela tiden med att erbjuda kreativa och moderna blomsterarrangemang, som passar alla tillfällen. Själv står han sällan bakom disk och binder blommor längre, men han åker till Gröntorget i Köpenhamn upp till en gång i veckan för att själv göra alla inköp till butikerna.

– Jag är mer en entreprenör nu, det är roligt att utveckla och driva företaget framåt, säger han. Att investera i bra personal är det jag tycker är viktigast, och jag skickar personalen på utbildningar med jämna mellanrum för att de ska ligga i framkant med sina kunskaper och leverera bra varor av bra kvalitet till kunderna.

Så gäller det uppmärksamhet i form av något vackert så kan vi varmt tipsa om att göra ett besök i butiken och ni får både goda råd och smakligt vackra kreationer. Välkommen in till Dennis Blommor!

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelBorrealster förnöjer på Polismuseet i Karlshamn
Nästa artikelExpansiv förening erbjuder inomhusgolf för alla