Sölvesborg
Josefin Hedlin och Linda Eklund driver butiken Barnen på Södergatan sedan 5 år tillbaka. Tidigare hittade man butiken på Stortorget men i november flyttade de till nya och större lokaler på Södergatan, så nu finns de på rätt adress.

Bild-2-cmykTanken var från början att butiken skulle öppna på Södergatan, men de föll på målsnöret och fick byta lokaler sju dagar innan de öppnade.

Hos Barnen på Södergatan hittar man allt från kläder och skor till leksaker och inredning. Årets vår- och sommarmode går i härliga pastellfärger men även skarpa färger med härliga mönster. Vissa märken i deras sortiment står för just färg och mönster, och de förändras inte mycket efter modets trender.
– Det är vi väldigt glada för, barn och färger hör ihop tycker vi, säger Linda.

– Flytten har gett oss möjlighet att bredda vårt sortiment och har utökat med fler märken som Livly, Mini Rodini och How to kiss a frog, för att nämna några, säger Josefin. Vi har även tagit in spjälsängar och skötbord från NG baby och Sebra. Det känns jättebra att kunna ge den servicen även i Sölvesborg.

Inom kort öppnar Barnen på Södergatan sin webbshop. Det är någonting Linda och Josefin har velat göra från starten men de har inte haft de rätta förutsättningarna förrän nu. Med större lagerutrymme tillsammans med den nya lokalen känner de att det är dags.
– Det är väldigt spännande och vi ser fram emot lanseringen, säger Josefin. Har man Sölvesborgskortet får man 10% på sitt köp, gäller ej rea och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Kortet är en förmån för alla, det gör att invånarna väljer att närshoppa och vi märker att fler och fler använder sig av det.

I väntan på webbshopen kan man följa Barnen på Södergatan både på Facebook och Instagram för att ta del av nyheter, roliga erbjudanden och tävlingar!

Text & Bild: Diosmar Jardinez Cuervo

Föregående artikelDolbyz ska till Bingolotto
Nästa artikelFritidshemmens dag i Sölvesborg