Sölvesborg
Man kan med fördel byta tak under alla årstider, menar Ola Lind, som driver Plåtslagare Lind. Snö, blåst eller regn är inga hinder och Plåtslagare Lind sköter hela jobbet, utan avbrott.

Plåtslagare Lind är familjeföretaget som startades i Olofström av Olas farfar. Idag driver Ola företaget i Norje utanför Sölvesborg, med sex stycken anställda och de gör fler än 45 takbyten och takomläggningar om året. 2014 utsågs de till årets bästa takläggare av sin återförsäljare Monier.
– En av våra styrkor är att vi har en egen verkstad, berättar Ola. Där kan vi producera mycket på kort tid. Kunder kan titta förbi och beställa vad de behöver. Vi har ett stort lager och kan göra färdigt många jobb utan att kunden behöver vänta på beställt material eller liknande.

Hos Plåtslagare Lind åker man ut till kunden och kan ta fram en kostnadsfri offert på hela arbetet. På så sätt får kunden tryggt rätt tak till just sitt hus och sin taklutning.
– Vi ser ljus på framtiden, fortsätter Ola leende. Behovet av att renovera och byta sitt tak försvinner aldrig, och vi söker alltid efter fler duktiga takläggare och plåtslagare till företaget.

Passa på att ta kontakt med Plåtslagare Lind för en offert och ta del av deras mångåriga erfarenhet och utmärkta kundservice.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelHärlig julstämning och julglädje
Nästa artikelBlue Note presenterar vårens program