Olofström
Sedan några år tillbaka är Arbetsförmedlingen medarrangörer till den populära Idé- och teknikmässan. Och även om vi är enormt tacksamma över vårt industriella samhälle tycker vi nu att det är dags att visa att det finns så mycket mer i Olofström.

Tisdagen den 10 februari 2015 kommer det, i samarbete med Olofströms Kommun och Citybolaget, att anordnas en rekryteringsmässa i Folkets Hus. På plats kommer det att finnas utställare inom områden så som handel, hotell, bank, vård/omsorg, skola, försvarsmakten, industri och bemanningsföretag. Under dagen kommer det att vara en del aktiviter.

Först ut är Fredrik Ekdala, underhållare och föreläsare, då det blir stand up kl. 11:00. Titeln på detta är ”Sudden Death – Det avgörande målet” vilket kan vara ett spännande ämne.

Som avslutning på dagen bjuder vi in till paneldebatt. Ämnet blir ”Hur hittar man jobben?” och de som ska bli grillade då är Sara Rudolfsson, kommunalråd, Sara B Jacobsson, sektionschef Af, Magnus Nilsson, platschef Volvo, Michael Foisack, enhetschef Olofströms Kommun och Zackarias Carlsson, arbetssökande. Så kom gärna och ställ era frågor till dem klockan 14:00. Syftet med mässan är att visa upp att det finns massor av företag i Olofström och att skapa kontakt mellan arbetsgivare och allmänheten.

På mässan kommer man, hos vissa arbetsgivare, att kunna söka sitt sommarjobb på plats. Bland annat kommer Olofströms Kommun att stå till tjänst med datorer där man lämnar sin ansökan. Så ta med ditt CV och kom på mässan! Det är kanske just här du hittar ditt sommarjobb/extrajobb.

Vi ses den 10:e!

Text & Bild Paulina Bengtsson,
Arbetsförmedlingen

Föregående artikelStig Ericsson Bil firar 50-årsjubileum
Nästa artikelSalong Vacker – Blekinges mest företagsamma